Egyedülálló, speciális szolgáltatásunk keretében biztosítjuk honlapjának karbantartását, működtetését. Napi szinten, akár óránként frissítjük, bővítjük oldalát, a rendelkezésre állás gyakorlatilag folyamatos. Mindezt elérhető áron.

 

Szaktanácsadás

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

A számítástechnika és informatika robbanásszerű fejlődése megköveteli a technikák és eljárások naprakész ismeretét. Ehhez azonban sok időre, tapasztalatra és a különféle területek ismerőinek összefogására van szükség.

A döntés során több tényezőt is figyelembe kell venni, melyek átlátása megfelelő szaktudás és naprakész ismeretek nélkül lehetetlen emiatt a szaktanácsadási szolgáltatás igénybevéte a legjövedelmezőbb beruházások egyike, mely által minden esetben lényegesen célirányosabb és költséghatékonyabb döntést lehet hozni tapasztalt szakember segítségével, mint ezt megkerülve. Sokszor a szaktanácsadásra fordított összeg nagyságrendekkel megtérül a beruházás során. A szaktanácsadás olyan ismeretátadási folyamat, amely: gyarapítja az ügyfelek ismereteit, segít aktivizálni a meglévő tudásukat,segíti az ügyfeleket a jelenlegi és a jövőbeni várható helyzetük elemzésében, valamint az elemzés során felmerült problémák felismerésében.

Szaktanácsadótól azt várják el, hogy amit tanácsol az biztos a legjobb döntés legyen és valóban úgy legyen ahogy arra számitanak és lehessen számonkérni rajta, tehát a szaktanácsadónak felelőssége van. Ami azt jelenti, hogy a szaktanácsadónak nem kell a megrendelőt polihisztorrá képeznie hiszen ha ez megtörténne akkor ő maga szükségtelenné válna tehát ez nem érdeke hanem inkább arról van szó, hogy ellássa az ügyfelet szükséges tanácsokkal és mindkettőjüknek meg legyen a feladata és tudjanak egymás mellett dolgozni hatékonyan, kiegészítve és segítve egymás munkáját.

Segítségünkkel informatikai rendszerének fejlesztéséhez, problémáinak megoldásához mutatjuk meg az utat. Megtaláljuk a leghatékonyabb megoldást, mind eszköz, mind költségoldalról. Ezáltal Ön időt, energiát és pénzt takaríthat meg, minden erőforrását saját tevékenységére kell csak korlátoznia, a többit bízza ránk.

 

 

Üzemeltetés

Kis- és közepes vállalatoknál illetve egyéni vállalkozóknál gyakran jelentkező probléma a cég informatikai rendszerének karbantartása, fejlesztése, valamint a felhasználóknál jelentkező informatikai jellegű problémák megoldása. Külső informatikai szolgáltató alkalmazásának köszönhetően lekerül a teher a cég vezetőinek válláról, nem kell több időt rászánni az informatikával kapcsolatos problémák megoldására, így a döntéshozók a vállalat fő tevékenységére tudnak koncentrálni. Ráadásul informatikai rendszer folyamatos rendelkezésre állásának biztosításával a vállalat alkalmazottainak munkavégzése is hatékonyabbá válik. Akár napi közreműködést igénylő üzemeltetői és rendszergazdai feladatok ellátásával együtt biztonságos és költséghatékony megoldást kínálunk akár teljes informatikai rendszerük üzemeltetésére és karbantartására.