Honlapkészítés

Nyomtatás

Minden cég előbb vagy utóbb szembesül azzal a problémával, hogy honlapra van szüksége. A kérdés csak az, hogy milyenre? Az általános válasz az, hogy mutatós és lehetőleg egyedi legyen. Ez a válasz gyakran tévútra vezeti a cégeket a webdizájner hathatós segítségével, aki mint jó grafikus alkot egy grafikai bravúrokkal túltöltött "egymegnézésre használt" honlapot..

Egy cég vagy vállalkozás számára a legolcsóbb és legkézenfekvőbb csatorna, amivel új vásárlókat vonzhat magához az internet. Ezért fontos, hogy legyen honlapunk és az a honlap, megfeleljen a kor követelményeinek.

Egy jól felépített weboldallal, pontosan kidolgozott web marketinggel, hatásos arculattal szinte bármelyik kis vagy közepes vállalkozás is jelentős bevétel növekedést érhet el! Ehhez nem kellenek milliók, nem kell hozzá informatikai végzettség, nem kell hozzá több idő vagy munkaerő!

A megoldás nem titok és még csak nem is tűnik első látásra bonyolultnak:

 

Ehhez a négy összetevőhöz szükség van a technikailag jól felépített, keresőbarát weboldalra, profi arculatra, megjelenésre, hatékony marketing szövegezésre és természetesen egy jó ajánlatra.

Statikus html oldaltól a Flash animációig bezárólag bármilyen grafikai megoldást tartalmazhat. Célja elsősorban a cég arculatának megjelenítése és a honlap kezelő felületének biztosítása, továbbá általános információk nyújtása. Igény szerint egyedi figyelem felkeltő megoldásokat is tartalmazhat (Flash, JavaScript, videofilm, stb.)