Hálózattervezés

Nyomtatás

Vállaljuk számítógépes hálózatok üzemeltetését és felügyeletét. Szakembereink egy teljes körű felmérés után minden hónapban átvizsgálják számítógép-hálózatát és megelőző karbantartást végeznek. Amennyiben előre nem látott meghibásodás történik, a szerződésben foglalt időn belül megkezdik a hibalehárítást, legyen az szoftveres vagy hardveres probléma. Erre egyre inkább szükség van, hiszen a fejlett üzletmenethez elengedhetetlenül fontos minden cégnél egy korszerű számítógépes hálózat zökkenőmentes működése.

Az üzleti folyamatok feltérképezése, a pontos igények és a muszaki specifikáció meghatározása után a következo fontos lépés egy rendszer megvalósítása során a tervezés fázisa.A tervezést mindenképpen ügyfelünkkel közösen kialakított konkrét muszaki igények ill. specifikáció alapján végezzük.

Konkrét szempontrendszer hiányában a tervezés elsoleges szempontjainak a biztonságot, a kezelhetoséget, a bovíthetoséget és a rendszer értékállóságát tekintjük.

Tervezés során figyelembe vesszük a szakma vonatkozó nemzeti vagy nemzetközi ajánlásait és törvényi eloírásait.

A tervezés többlépcsos folyamat. Célja, hogy olyan, a kor igényeihez leginkább megfelelo rendszert alakítsunk ki, mely a várhatóan megfelel a jelen és jövobeli informatikai és vállalati igényeknek.

A tervezés tartalmazza: